3.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava 'Dečko mi stalno govori da sam savršena, ali zašto me onda prevario?'

‘Dečko mi stalno govori da sam savršena, ali zašto me onda prevario?’

Sada se pita je li bila ljepša od nje ili možda mršavija, seksepilnija ili bolja u krevetu

– Kada me moj partner prevario, natjerao me da se osjećam kako nisam dovoljno dobra za njega. Iako je obećao da to više nikada neće učiniti, i dalje se osjećam nesigurno i brinem se da će me ostaviti zbog neke bolje. Ja imam 27, a on 29 godina. Zajedno smo dvije godine. Uvijek mi je govorio da sam savršena žena za njega, ali ako je to istina, zašto je trebao varati? – pisala je jedna djevojka za The Sun.

Sada se pita je li bila ljepša od nje ili možda mršavija, seksepilnija ili bolja u krevetu. Njezin dečko to ne može objasniti i ne želi razgovarati o tome, ali ona ne može prestati razmišljati o ovome i ne zna kako dalje.

– Muškarci mogu varati iz mnogo razloga, ali gotovo nikad jer im partnerica odjednom nije dovoljno dobra. Nemojte sebe kriviti za njegovu nevjeru, jer on mora preuzeti odgovornost za aferu. Razgovarajte s njim i recite mu kako se osjećate. Ako on nije zadovoljan nekim aspektom vaše veze, onda je to nešto o čemu morate zajedno razgovarati i raditi na tome – odgovorila joj je Deidre, prenosi vecernji.hr

Najnovije

Još iz rubrike