Nova transformacija Willa Smitha: Za ulogu bivšeg roba skinuo je 14 kilograma

Screenshot: Instagram

Will Smith postao je viralan 2021. godine kada je objavio svoju fotografiju bez majice i izjavio da je u najgoroj formi u životu. Tada je odlučio da će smršavjeti, a svoje fitness putovanje zabilježio je u nizu objava na društvenim mrežama i YouTubeu.

Sada je otkrio da je na kraju izgubio 14 kilograma tijekom tog procesa, a sve je bilo dio priprema za ulogu bivšeg roba Petera Smitha, kojega je utjelovio u novom filmu Emancipation.

“Ta fotografija bila je moj početak priprema za mršavljenje za ulogu Petera. Imao sam oko 102 kilograma kada sam počeo, a u filmu sam stigao do 88”, izjavio je tijekom nedavne epizode emisije Red Table Talk.

Nastavio je objašnjavati da mu je gubitak težine bio važan kako bi mogao utjeloviti lik bivšeg roba, ali i kako bi postigao osobne ciljeve koje si je zadao.

Ova uloga za Smitha je prva otkako je u filmu Kralj Richard utjelovio oca Venus i Serene Williams, za kojeg je osvojio Oscara za najboljeg glumca. Međutim, sve je zasjenio svojim ponašanjem na dodjeli Oscara 2022., kada je ošamario Chrisa Rocka na pozornici nakon što se komičar našalio na račun njegove supruge Jade Pinkett Smith, piše index.hr

Share This Article