Zvijezda Emily u Parizu o borbi s leukemijom: Nisam željela da me to definira

Screenshot: Instagram

Zvijezda hit serije Emily u Parizu, čija treća sezona stiže na Netflix 21. prosinca, glumica Ashley Park progovorila je o dramatičnom periodu kada joj je s 15 godina dijagnosticirana akutna mijeloična leukemija

Glumica je otkrila kako je dijagnoza akutne mijeloične leukemije kada je imala 15 godina utjecala na njezin pristup zdravlju i životu. Iako se sada kao 31-godišnjakinja oporavila nakon što je u tinejdžerskoj dobi provela gotovo godinu dana u bolnici podvrgavajući se rigoroznoj kemoterapiji, Park kaže da joj je to što joj je rečeno što smije, a što ne može raditi u tim kritičnim trenucima bila najveća motivacija.

“Jednom kada je rak fizički napustio moje tijelo, moja misija je bila da ne dopustim da utječe na moj život. Nisam željela da me to definira. Ljudi su bili jako zabrinuti za mene, a ja sam postala osoba koja je u glavi samo imala misao: Dobro sam. Ne brinite se za mene. Radit ću ono što želim”, rekla je u intervjuu za digitalni magazin SHAPE.

Osam do devet predstava tjedno na Broadwayu

Park je dobivenu inspiraciju nakon pobjede nad rakom iskoristila za izvedbe osam do devet predstava tjedno na kazališnim daskama Broadwaya na samom početku svoje glumačke karijere. Iz iskustva je naučila da se treba brinuti o svom zdravlju kako bi još jače grabila prema svojim snovima.

“Kad toliko nastupate, shvatite da je vaše tijelo vaša posuda – to je vaš instrument. Dakle, morate ga tretirati kao takvog i doista se brinuti o njemu”, kazala je. Iako je radila sve, od joge do trčanja, pilatesa i plesa, danas je uglavnom usredotočena na “svakodnevno kretanje”.

“To ponekad može biti teško s mojim rasporedom snimanja, pa sam naučila da, kako bih ostala motivirana, moram prilagoditi vrstu fizičke aktivnosti svom životu u bilo kojem trenutku”, objasnila je dodavši da je danas fokusirana na uravnoteženu prehranu s naglaskom na biljnoj, piše index.hr

Share This Article