Zbog njega naš Joško Gvardiol nosi masku. Prošao je bez ozljeda, dok su Jošku duže pružali pomoć na terenu

Screenshot Instagram

Ne prestaje se pisati niti pričati o 20-godišnjem Jošku Gvardiolu koji je bio heroj utakmice protiv Belgije.

Vatrene u ponedjeljak od 16 sati čeka okršaj s Japanom, a dotad se secira svaki dio privatnog života mladog braniča.

Također, puno pažnje ukrala je i crna maska koju mora nositi na licu koju je Joško simpatično komentirao nakon utakmice. ‘Što se mene tiče možda neću ni skidati masku do kraja karijere kad me ovako ide s njom!’

Naime, Gvardiol ju nosi od sudara glavama sa suigračem iz matičnog kluba RB Leipzig, Willijem Orbanom. Tada je slomio nos i ozlijedio oko nešto prije puta u Katar. Ipak, ozljede su izgledale gore nego što su zapravo bile, a ni u jednom trenutku nije bio upitan njegov nastup na Svjetskom prvenstvu.

‘Trebate vidjeti onog drugog’, našalio se Gvardiol pored fotografije s podljevima ispod očiju nakon nezgode.

Joško Gvardiol
Screenshot Instagram

‘Čuo sam od Joška da ima slomljen nos. Njegovo je oko isto jako naotečeno. Izgleda poput boksača nakon 12. runde protiv snažnog protivnika’, rekao je tada trener Leipziga Marco Rose. Willi je prošao bez ozljeda, dok su Jošku neko vrijeme pružali pomoć.

Vilmos Tamás Orbán je 30-godišnji Nijemac koji trenutno igra na poziciji obrambenog igrača, a inače je rođen u Kaiserslauternu. Willi igra za mađarsku reprezentaciju i to zbog svog oca koji je tamo rođen. Majka mu je Poljakinja. U Leipzig je stigao 2015. godine.

Gvardiol trenutno vrijedi 60 milijuna eura prema Transfermarktu, čime je postao naš najskuplji nogometaš i 11. najskuplji branič na svijetu, a tek je na početku. Šuška se kako bi uskoro mogao prijeći u Chelsea, no zasad su to samo glasine, piše Stroy.hr.

Share This Article