3.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava VIDEO Pustiti djecu da divljaju tijekom 8-satnog leta ili ipak ne?

VIDEO Pustiti djecu da divljaju tijekom 8-satnog leta ili ipak ne?

Putovanje s djecom može biti noćna mora, pogotovo ako su u avionu. Letenje s djecom može biti izazovno iskustvo. Mogu biti dosadni, a također ih je teško natjerati da mirno sjede na dugom letu zbog skučenog prostora.

U jednom takvom incidentu podijeljenom na Redditu, može se vidjeti dijete koje je tek prohodalo kako skače na produženi stol na sjedalu tijekom leta koji je trajao osam sati. Međutim, roditelji ili rođaci djeteta nisu kontrolirali djevojčicu niti su tražili od nje da održi pristojnost tijekom putovanja. Suvozač koji sjedi ispred sjedala ne djeluje uznemireno ili se vidi da jednostavno ignorira cijelu situaciju.

Video je naslovljen kao: “Pustiti djecu da divljaju tijekom 8-satnog leta.” Video je podijeljen prije par dana i ima 96 posto pozitivnih kometara.

Jedan je korisnik komentirao: “Ta klinka je premala da bi znala za bolje. Umjesto toga udarite roditelje.”

“Osjećao bih se kao propali roditelj da moja djeca to rade, a ja sam to jednostavno dopustio”, rekao je drugi korisnik.

Jedan je roditelj dodao: “I ja imam troje djece, uključujući male blizance. Letjeli smo mnogo puta i nikada nisu izazvali gužvu u zrakoplovu. To je nešto što se zove “aktivno roditeljstvo” ili možda “ulaganje truda u stvarnu pripremu i odgajanje djece” haha. Ali da, samo sam se htio pohvaliti kako svako dijete dobiva svoj ruksak pun slatkiša, igračaka, stvari za crtanje, ipad pun filmova. Također im dajem neke lijekove koji pomažu protiv pucketanja uha.” piše ndtv.com

Najnovije

Još iz rubrike