3.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava VIDEO Pas prekinuo borbu na prvenstvu u jiujitsuu i oduševio publiku

VIDEO Pas prekinuo borbu na prvenstvu u jiujitsuu i oduševio publiku

Ovog tjedna stotine su se okupile na najvećem čileanskom prvenstvu u jiujitsuu, održanom u gradu Valparaísu. Bio je to turnir na kojem se odmjeravala snaga, brzina i okretnost natjecatelja u borbi za prvo mjesto. No, kako se ispostavilo, najupečatljiviji trenutak od svih zapravo je priredio preslatki pas.

Usred jednog meča, jedan radoznali pas pojavio se s bočne linije, s namjerom da stane na kraj onome što je zacijelo smatrao ljudima koji su uključeni u neobuzdano nasilje.

Nejasno je odakle je pas došao, ali dok ga je sudac ispratio, publika je brzo signalizirala svoje odobravanje pseće intervencije. Čak ni borci koje je zaustavio u borbi nisu mogli a da se ne nasmiješe.

Time je nadmetanje grube sile i dominacije stavljeno u drugi plan u odnosu na nešto mnogo slađe – besramnu privrženost i brigu koju samo dobar pas može pružiti. To je nešto što gledateljica Francisca Silueta, koja je snimila video, neće tako brzo zaboraviti.

“Odjednom su sve oči bile uprte u ovog psa i svi natjecatelji su morali stati. Svi su počeli pljeskati. Bilo je kao da je pas osvojio prvo mjesto”, rekla je Silueta za The Dodo.

Najnovije

Još iz rubrike