Real je na nagovor Luke Modrića već krenuo po hrvatsku senzaciju, ali mogla bi to biti nemoguća misija!

Screenshot Twitter

Važna točka neslaganja između dvaju klubova vjerojatno će učiniti ‘nemogućom‘ Modrićevu operaciju

Joško Gvardiol je igrama na SP-u “zapalio” brojne klubove, a među njima i Real Madrid. Međutim, mladi hrvatski stoper mogao bi biti jedna od najtežih meta Reala, pišu španjolski mediji. Iako su u klubu poduzeli prve korake kako bi se pokušali dogovoriti s RB Leipzigom oko transfera hrvatskog reprezentativca, oni bi mogli bili naglo zaustavljeni zbog velikog problema – novca.

RB Leipzig postavio je cijenu – spominje se 100 milijuna eura – koju Real Madrid smatra previsokom za igračev status, posebno zbog njegovih godina, jer on ipak “tek treba u kontinuitetu pokazati klasu, jer samo takvi igrači mogu igrati u Realu”.

Ova točka neslaganja između dva kluba vjerojatno će učiniti “nemogućom” jednu od operacija Luke Modrića, koji je prije nešto više od godinu dana, upozoravajući na dobre izvedbe mladog stopera, govorio čelnicima kluba da ga što prije dovedu. Budući da je Modrić dao sugestiju, klupski skauti pozorno su pratili hrvatskog centralnog braniča i potvrdili da je igrač za Real.

Međutim, Real je dobro popunjen na stoperskim pozicijama. Nedavni potpisi Alabe i Rüdigera – obojica su došli bez odšteta – u potpunosti su pokrili pozicije stopera, koje su Éder Militão i Nacho Fernández također spremni preuzeti odgovornost u odsustvu prvog stoperskog tandema.

Real Madrid također ima velikog konkurenta kada je u pitanju potpis Joška Gvardiola – to je Chelsea. Oni sa Stamford Bridgea smatraju da mogu prihvatiti brojku koju traži RB Leipzig, njima tih 100 milijuna eura s bonusima ne predstavlja problem, jer je Todd Boehly odlučio stvoriti novu mega momčad. Tako da Real Madrid realno smatra kako je “nemoguće” dovesti Gvardiola u bliskoj budućnosti.

Naravno, prve mete Reala ostaju dva ofenzivca. Jedan je Haaland, a drugi Mbappé, što god Perez javno govorio, Francuz je i dalje njegova velika želja…, piše sportske.jutarnji.hr.

Share This Article