8.8 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Pomahnitali iz Bistre: Htio Škodom gaziti ljude pred klubom, traži se kamera...

Pomahnitali iz Bistre: Htio Škodom gaziti ljude pred klubom, traži se kamera koja je sve snimila

Nakon toga, dogodio se pravi linč jer ga je nekoliko osoba izvuklo iz automobila i premlatilo

U rano nedjeljno jutro dogodila su se dva teška incidenta ispred ugostiteljskih objekata, izvijestila je jutros zagrebačka policija.

Na parkiralištu ugostiteljskog objekta u Poljanici Bistranskoj jutros oko 3.20 sati odvijala se prava drama. Naime, 25-godišnjak je ušao u Škodu Octaviu i njome je namjerno pokušao naletjeti na nekoliko osoba, ali u tome nije uspio.

Nakon toga, dogodio se pravi linč jer ga je nekoliko osoba izvuklo iz automobila i premlatilo. S teškim je ozljedama prevezen u Kliničku bolnicu Sveti Duh, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

– Ne, ne nije se to dogodilo kod nas – kratko je za Jutarnji list rekla osoba koja se javila na telefon jedinog bara i noćnog kluba na adresi u Ulici Peščenika.

Iz Jutarenjeg su nazvali i drugi lokal u istoj ulici gdje su im također rekli da se navedeni incident mogao dogoditi, ali su zanijekali da se dogodio kod njih. Isto su im rekli i u restauraciji u jednoj od susjednih ulica, napomenuvši kako u noćnom klubu nisu vjerojatno željeli reći da se navedeni incident dogodio kod njih.

Kako Jutarnji neslužbeno doznaje, upravo je parkiralište tog jedinog noćnog kluba u navedenoj ulici bilo poprište događaja zbog kojeg zagrebačka policija još uvijek provodi kriminalističko istraživanje kako bi ustanovili tko je sve mlatio 25-godišnjaka koji ih je pokušao pregaziti autom.

Pitanje je hoće li im od koristi biti kamere videonadzora obzirom da se sve dogodilo u vrijeme kad je bila noć i pitanje je koliki perimetar kamere videonadzora pokrivaju ako su postavljene na objektu. Riječ je inače o klubu koji je vrlo popularan među tamošnjom mladeži, a što bi mogao biti povod zbog kojeg je 25-godišnjak htio pregaziti nekoliko osoba također se tek treba ustanoviti, kao i je li i koliko svemu kumovao alkohol.

Dva i pol sata kasnije, oko 5.50 nekoliko je osoba ispred ugostiteljskog objekta na Slavonskoj aveniji napalo 40-godišnjaka i teško ga ozlijedilo. Liječnička pomoć pružena mu je u KB Dubrava, a očevid i kriminalističko istraživanje su u tijeku, piše Jutarnji.hr.

Autom pokušao pregaziti goste kafića, a onda su ga prisutni pretukli. Završio je u bolnici s teškim ozljedama

Najnovije

Još iz rubrike