12.2 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Dr. Vukušić: Na okrugli stol "Rodna ideologija u Hrvatskoj - mit ili...

Dr. Vukušić: Na okrugli stol “Rodna ideologija u Hrvatskoj – mit ili stvarnost?” nisu došli Tomašević i udruge koje predstavljaju LGBTQ populaciju

Dr. Herman Vukušić oglasio se na fb-u:

“SLJEDBENICI RODNE IDEOLOGIJE O NJOJ JAVNO NE ŽELE DISKUTIRATI🙃

Dana 04. studenog 2022. godine u Hrvatskom novinarskom domu održan je okrugli stol pod nazivom “Rodna ideologija u Hrvatskoj: mit ili stvarnost?”

Stol su organizirali udruga “Hrvatska mati” te inicijativa Zagreb Straight Pride (ZSP), a kao govornici sudjelovali su predsjednica udruge “Hrvatska mati”, Ljiljana Dragić, predsjednica udruge “U ime obitelji”, dr. Željka Markić, potpredsjednik udruge “Vigilare”, dr.sci. Ivan Mihanović, član inicijative ZSP, Darijo Žepina i moja malenkost.

Stolu se nisu odazvali gradonačelnik Grada Zagreba, Tomislav Tomašević sa suradnicima, a poziv na dijalog otvoreno su bojkotirali udruge koje predstavljaju LGBTQ populaciju, “kolekTIRV” i “Dugine obitelji”, te udruga Status M koja po zagrebačkim vrtićima “propitkuje rodne stereotipove”.

Štoviše, aktivističke udruge LGBTQ orijentacije u svojim “obrazloženjima” za svoj nedolazak prozvale su organizatore da su “neupućeni u modernu znanost”, te da je rodna ideologija “teorija zavjere Katoličke crkve” ?????

Istina je naravno potpuno drugačija, a to je, ako već ne možeš ušutkati i zaplašiti svakoga tko se javno usudi prozvati narativ rodne ideologije (što su već pokušali u mom slučaju!), a suočen si sa nedostatkom znanstvenih argumenata i sve većeg broja živućih dokaza o društvenoj i zdravstvenoj štetnosti rodne ideologije, onda skup ignoriraš…..”, napisao je dr. Vukušić.

Najnovije

Još iz rubrike