3.6 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Dr. Vukušić: Biden ugrožava američku svetinju i jedan od temelja moderne svjetske...

Dr. Vukušić: Biden ugrožava američku svetinju i jedan od temelja moderne svjetske demokracije, Prvi amandman – pravo na slobodno mišljenje i izražavanje te misli

Dr. Herman Vukušić oglasio se na fb-u:

JOE BIDEN SVOJATA DEMOKRACIJU I NAJAVLJUJE IZBORNU PREVARU ?????

Nezapamćeni skandalozni govor jednog američkog predsjednika dogodio se u Washingtonu.

Joe Biden, u naporima da spasi Demokratsku stranku od “potopa” na predstojećim izborima za oba doma Kongresa u sljedeći utorak (a kojeg predviđaju sve anketne agencije) izjavio je da svatko tko glasa protiv Demokrata glasa “protiv demokracije i za ponavljajući krug nasilja”.

U svojem govoru, kako prenosi FOX News, nije spomenuo niti jednu, jedinu temu koja uistinu zanima američke birače, a to su inflacija, porast cijene energenata, val nasilja i kriminala, propusnost južnih granica SAD-a, kolaps edukacijskog sustava, itd.

Također je najavio da će Republikanci “dovesti izborne rezultate u pitanje”, te da se na nekim izbornim mjestima “rezultati neće znati danima”.

Ovo zadnje rezultat je “noviteta” američkog izbornog sustava putem kojih je Biden postao predsjednik SAD-a sa najvećim brojem glasova u povijesti, a to su “ranije glasovanje” i “dopisni glasovi”.

Sjetimo se samo kamiona i kamiona pošte sa dopisnim glasovima na prošlim predsjedničkim izborima, a koja je stizala na izborna mjesta NAKON njihovog zatvaranja, sa mirakulozno visokim postotkom glasova za Bidena.

Nakon Muskovog preuzimanja Twittera ovih dana u javnost cure dokumenti kako je u zadnje dvije godine demokratska administracija šurovala sa “big-tech” kompanijama u cenzuri javne misli na sve teme koje su Bidenu mogle donijeti štetu, posebice poslovanje njegovog sina Huntera u Ukrajini.

Sramotno je da Biden unaprijed zaziva negaciju izbornih rezultata i na svojevrstan način najavljuje pokušaj izbornog mešetarenja, a pri tome zaboravlja kako su on, Hillary Clinton, Jimmy Carter, Hussein Obama i svi drugi viđeniji demokrati cmizdrili 2016. godine da su “Rusi ukrali predsjedničke izbore za Trumpa”?!

Paradoksalno je da je predsjednik SAD-a s najviše dobivenih glasova u povijesti ujedno i najnekompetentniji lider te velike države u njezinoj povijesti, o čijim bi se politički promašenim potezima, forsiranju rodne agende i upitnom mentalnom stanju mogli pisati traktati već sada na polovici njegovog mandata.

Međutim, posljednjim potezima i nastupima Biden ugrožava američku svetinju i jedan od temelja moderne svjetske demokracije: Prvi amandman – pravo na slobodno mišljenje i izražavanje te misli.

Stoga, kao veliki i dokazani prijatelj SAD-a, a posebice kolega iz njihove veteranske administracije i američkih veterana svih ratova, ovim putem imam poruku za sve Hrvate koji imaju američko državljanstvo: ON TUESDAY, NOVEMBER 8, VOTE RED ✌️🇺🇸🇭🇷”, napisao je dr. Vukušić.

Najnovije

Još iz rubrike