Žuta minuta: Pomahnitala žena u Zagrebu kidala brisače, čupala retrovizore, lupala po automobilima…

Foto: Dnevnik.hr

Policija je privela mladu ženu koja je na zagrebačkoj Trešnjevci u mahnitom pohodu na parkingu oštetila osam automobila.

Zagrebačka policija provela je kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje osam kaznenih djela “oštećenja tuđe stvari” na štetu više osoba i jednog trgovačkog društva.

Osumnjičena je 18. listopada u noćnim satima u Zagrebu na križanju Labinske i Fallerova šetališta prišla osobnom automobilu marke Peugeot 407 zagrebačkih registarskih oznaka, na kojem je fizički oštetila retrovizor na suvozačevim vratima.

Tada je prišla osobnom automobilu marke Fiat 500 zagrebačkih registarskih oznaka, kojem je fizičkom snagom oštetila oba prednja brisača, a potom je prišla osobnom automobilu marke Peugeot 206 i Opel Astri zagrebačkih registarskih oznaka, na kojima je oštetila stražnji brisač te nastavila s oštećenjima, pojasnila je policija.

Pohod po parkingu djevojka je nastavila kod Dacie Sandero zagrebačkih registarskih oznaka, na kojem je udarajući rukama i nogama oštetila suvozačeva vrata tako da su nastala udubljenja lima te ogrebotine lima dimenzija 50 x 50 cm.

Tu nije bio kraj njezinu protupravnom ponašanju. Prišla je i osobnom automobilima marki Ford Focus zagrebačkih registarskih oznaka i Fiat Punto varaždinskih registarskih oznaka, na kojima je oštetila retrovizor na suvozačevim vratima. Na Opel Vectri riječkih registarskih oznaka oštetila je oba prednja brisača te retrovizor na suvozačevim vratima nakon čega je dijelom brisača udarala po vozilu, te su nastala udubljenja lima i ogrebotine laka.

Nakon što je oštetila više vozila, osumnjičena se počela udaljavati s mjesta događaja. No, uočili su je policijski službenici, koji su je priveli na kriminalističko istraživanje.

Sveukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 12.800 kuna.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičena je u zakonskom roku predana pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće dostavljeno je nadležnom državnom odvjetništvu, piše dnevnik.hr.

Share This Article