Strava u Parizu: U kovčegu pronađen leš malene Lole (12), na njezinom tijelu bili su ispisani čudni simboli

Foto: FB

Kada su u petak roditelji 12-godišnje Lole iz Pariza primijetili da se njihova je kći ne vraća kući, zabrinuti su se policiji obratili za pomoć. Traganje za nestalom djevojkom odmah je krenulo – obišli su put kojim je i ona prolazila, a šok je uslijedio kada im je oko 23 sata beskućnik javio kako je tijelo tinejdžerice pronašao u plastičnom kovčegu. I to unutar zgrade u kojoj živi njezina obitelj.

Lola je pronađena sklupčana i zavezana, imala je rane na grlu. Obdukcija je sljedeći dan pokazala da je uzrok njezine smrti bilo gušenje i prerezan vrat. Prema informacijama francuskih medija, na njezinom su tijelu pronađeni i natpisi ‘1‘ i ‘0‘.

Kada je njezin otac, koji je ujedno domar zgrade u kojoj žive, pregledao nadzorne kamere, ustanovili su da je tinejdžerka u poslijepodnevnim satima bila s još jednom ženom, a susjed koji je gledao snimku rekao je da je izgledalo kao da joj gestikulira i govori da dođe. Lola je izgledala uznemireno, ali je nepoznatoj ženi ipak pomogla staviti kofer u prtljažnik automobila.

Nakon što je pronađeno tijelo preminule 12-godišnjakinje, pariško tužiteljstvo je otvorilo istragu za ubojstvo maloljetnika mlađeg od 15 godina i istragu povjerilo kriminalistima pravosudne policije.

Tijekom noći policajci su pratili rutu automobila koji je viđen na snimkama, a u jučer su uhitili 22-godišnju djevojku s kojom je Lola viđena na snimci nadzornih kamera. Još su tri osobe u petak uhićene u blizini mjesta gdje je otkriveno tijelo, a dvije dan nakon njezine smrti. Istraga se nastavlja, prenosi Jutarnji list.

Share This Article