2.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Četiri horoskopska znaka koja u jesen očekuje sudbinska ljubav

Četiri horoskopska znaka koja u jesen očekuje sudbinska ljubav

Horoskop najavljuje da će četiri znaka horoskopa ovu jesen imati buran ljubavni život. Ljubavne brodolome i razočarenja iz prošlosti zamijenit će nove ljubavne iskre od kojih će im poskočiti srca

Lav

Umjesto da umišljaju kako ih svatko koga sretnu automatski obožava, Lavovi bi trebali obratiti malo više pozornosti na ljude oko sebe.

Zvijezde vam savjetuju da se opustite i zaplovite morem ljubavi, a sama sudbina će vam pokazati tko je pravi za vas. Nemojte sumnjati, vaš susret samo što se nije dogodio.


Vaga

U rujnu Vage čeka ljubavna prekretnica. One koje su u nezadovoljavajućim vezama, koje su im donijele samo probleme i razočaranja, će vjerojatno vezu prekinuti.

Vrijeme je da se oslobodite toksičnih emotivnih obrazaca. Ali, nema brige. Vage će ubrzo pronaći nekoga dostojnog njihove ljubavi.


Škorpion

Jesenske proslave donose sudbonosni susret. Škorpioni će sresti nekog posebnog baš na jednoj od njih. Moguće je da se već na prvi pogled pojave osjećaji.

Ovo je netko koga možete prepoznati u masi, netko tko će vam ukrasti srce nakon prvog razgovora. Opustite se i prepustite osjećajima.


Ribe

Pripadnici ovog znaka će promijeniti perspektivu i odjednom će stvoriti novi pogled na ljude u svojem okruženju. Moguće je da će Ribe započeti ljubavnu romansu s nekim koga već dugo poznaju, piše Atma.

Otkrit će novo lice te osobe i zapitati se je li moguće da je netko tko je pravi za njih tako dugo u njihovoj blizini, a da nisu to primijetili. Za uspješnu vezu trebate se osloboditi strahova, piše 24sata.hr.

Najnovije

Još iz rubrike