Organizatori najavljuju 1. Hetero paradu ponosa: Naša djeca nisu “ono”, naša djeca su “ona” ili “on”

Screenshot

U petak 02. rujna u 12:00 sati, u Restoranu “Palfi”, Zagrebačka cesta 225, organizatori Zagreb Straight Pridea održat će konferenciju za medije kako bi upoznali javnost sa ciljevima inicijative, stoji u priopćenju koje je medijima poslala ispred organizatora Ljiljana Dragić zadužena za odnose s javnošću. 1. hetero parada najavljena je za 8. listopada.

Koji su ciljevi parade?

Okupljanje građana istomišljenika koji se zalažu za zdravu seksualnost, što znači da našoj djeci želimo prenijeti osjećaj za seksualnost kakav je upisan u naravi svakog čovjeka. Biologija nas uči da postoje svega dva spola i da svi društveni konstrukti povezani s njima mogu ići samo u skladu s onim što nam priroda o nama govori, stoji na stranici organizatora.

“Naša djeca nisu “ono”, naša djeca su “ona” ili “on” u spolu u kojem su rođeni, dječak ili djevojčica. To govorimo zbog zabrinjavajućeg porasta djece i tinedžera koja su danas zbunjena svojim spolom, a što je posljedica utjecaja takozvane “rodne ideologije” na mlade generacije.

Po rodnoj ideologiji spol ne postoji, već samo spektar “rodova” gdje su muško i žensko samo krajnosti tog spektra, a naša djeca mogu biti muško premda su rođena kao žensko i obrnuto. Po rodnoj ideologiji naša djeca mogu mijenjati svoj “rod” kako god i koliko god puta žele, bez naše privole.

Rodna ideologija ušla je na velika vrata u Hrvatsku, posebno u Zagreb, te je počela zauzimati obrazovni i zdravstveni sustav do te mjere da sve više djece svakodnevno traži promjenu svog spola jer su zavedena nametnutim im rodnoideološkim svjetonazorima.

U Europi mnoge su zemlje danas poučene negativnim iskustvima rodne ideologije koja je tamo ranije
pustila svoje crno korijenje. Na osnovu tih iskustava u tim zemljama zabranjeni su bilo kakvi hormonalni postupci promjene spola u djece do 18. godine života.

U tim zemljama svakodnevno se javljaju mladi ljudi i djeca koja žale zbog svoje promjene spola. Nažalost, jednom kada postupak promjene spola uđe u fazu kemijske blokade puberteta, šteta je nepopravljiva, kako fizička tako i psihička.

Tražimo da bilo kakav moralni odgoj koji ne proizlazi iz objektivnih znanstvenih činjenica već iz subjektivnog mišljenja pojedinca ili različitih grupa ne bude predmet predstavljanja u bilo kakvim odgojnim ili obrazovnim procesima bez pozitivnog pristanka roditelja ili staratelja maloljetnih osoba. To se poglavito odnosi na vrtiće i škole (osnovne ili srednje), ali i na sve ostale institucije koje u svom radu s maloljetnicima uključuju promociju određenih moralnih vrijednosti.

Svako kršenje ovakve prakse zajamčene Ustavom RH želimo da bude odmah zaustavljeno a pojedinci
i institucije koje su za takav postupak odgovorne sankcionirane.

Jednako tako se zalažemo da se zakonom regulira dobna granica u postupcima promjene spola te da promjene spola budu odobrene isključivo punoljetnim osobama”, stoji na stranicama organizatora.

Udruga Hrvatska Mati humanitarnom akcijom osigurala ljetovanje za 45-ero djece slabijeg imovinskog statusa

Poznati poduzetnik Željko Tokić: Zašto sam se uključio u organizaciju prvog hetero skupa u Hrvatskoj

Share This Article