Šokantne scene u Posušju: Igrač dva puta izgubio svijest u samo nekoliko minuta

Foto: HŠK Posušje

Željezničar je slavio 2:1 protiv momčadi iz Posušja na Mokrom docu, ali utakmica je pala u drugi plan nakon šokantnih scena koje su se odvijale na samom travnjaku.

Naime, vezni igrač Luka Begić pokušao je škaricama zaprijetiti golu Željezničara, ali promašio je loptu nezgodno se prizemljio. Igrač Posušja je udario glavom o travnjak i ostao nepomično ležati, na što je sudac susreta reagirao prekidom utakmice i zvanjem medicinske ekipe domaćih.

Utrčala je medicinska ekipa Posušja, a odmah i medicinari Željezničara, uspio je stati Begić na dvije noge nakon pomoći, ali ne zadugo. Prehodao je samo nekoliko metara i opet pao na teren.

Vozilo hitne pomoći odmah je došlo na teren odvesti unesrećenog mladića u bolnicu, a nadamo se da se radi samo o blažem potresu mozga, piše gol.hr.

U posljednjim minutama današnjeg susreta, nakon jednog duela i nezgodnog pada, stradao je Luka Begić. Detaljnim pregledom u SKB Mostar, ustanovljeno je kako Luka nije ozbiljnije povrijeđen, te ga uskoro očekujemo na terenu!
LUKA, DRŽI SE! ?⚪️??, napisali su iz HŠK Posušje.

Share This Article