9.1 C
Zagreb
Naslovnica Sport Ludi derbi u Londonu nije završio na terenu: Englezi prenose da su...

Ludi derbi u Londonu nije završio na terenu: Englezi prenose da su se sukobili Kovačić i Conte

Informacije iz Engleske tvrde da su se Mateo Kovačić i Antonio Conte porječkali u tunelu.

Londonski derbi između Chelsea i Tottenhama završilo je rezultatom 2:2, Harry Kane je zabio pogodak u 96. minuti utakmice na asistenciju našeg Ivana Perišića, a susret je obilježio sukob trenera Tomasa Tuchela i Antonija Contea.

Razdvajali su ih igrači, a izgleda da se sukob prelio i u tunel Stamford Bridgea. Englezi javljaju da se naš reprezentativac Mateo Kovačić sukobio s Conteom i njegovim stručnim stožerom. Navodno je Conte nešto dobacio Kovačiću koji mu se suprotstavio i nije mu ostao dužan.

Nakon utakmice Conte je bio upitan o situaciji s Mateom Kovačićem.

“To nije važno. Takve stvari se događaju kada je strast velika na obje strane. Proslava pogodaka je jasno pokazala što je utakmica značila momčadima, a možda i trenerima”, rekao je Talijan na klupi Tottenhama.

Tuchel je bio ljut zbog crvenog kartona kojeg su zaradili i on i Conte, a osobito zbog ”rukovanja” na kraju utakmice koje je preraslo u obračun.

Nakon utakmice je izjavio: “Mislio sam da kada se rukujete s nekim gledate u oči. On je imao drugačije mišljenje. Nije mu to bilo potrebno, ali i puno drugih stvari danas nije bilo potrebno.”

Mateo Kovačić nije konkurirao za susret zbog ozljede koljena, a Ivan Perišić je ušao u 79. minuti i upisao asistenciju za izjednačujući gol Kanea u posljednjim minutama susreta, piše gol.dnevnik.hr.

Najnovije

Još iz rubrike