14.5 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava VIDEO Nives Celzijus se pohvalila vještinom koju dosad nije pokazala: "Možete li...

VIDEO Nives Celzijus se pohvalila vještinom koju dosad nije pokazala: “Možete li vi gledat koliko ja mogu vrtit?”

Nives Celzijus objavila je na Instagramu video u kojem vrti hulahop i pokazala da joj to poprilično dobro ide.

Nives Celzijus dosad je svoje obožavatelje počastila brojnim vrućim prizorima i raznim vještinama kojima se može pohvaliti, a sada je odlučila pokazati i nešto novo.

Naime, 40-godišnja Nives na svom je profilu na Instagramu objavila video u kojem poprilično spretno vrti hulahop, dok na sebi ima pripijene kratke hlačice i crni top, a u prvi je plan istaknula bujnu pozadinu.

“Možete li vi gledat koliko ja mogu vrtit? Uznapredovala sam toliko da mogu vrtit hulahoop i tračarit s gospođom majkom na mobitel. Satima… Do sutra možda naučim i biti privlačna u hulahoopingu”, napisala je uz video.

Nives je ovih dana svoje pratitelje počastila novom seksi fotografijom u smeđoj haljini s opasnim prorezom do pupka.

“Hajde da gledamo zalazak sunca”, napisala je u opis fotografije, a svi su sigurni da gotovo nitko nije pogledao u predivni zalazak sunca iza Nives koji je pao u drugi plan zbog njezinih bujnih grudi istaknutih u haljini.

Proteklih dana Nives je uživala i na druženju s Ecijom Ivušić koja je slavila svoju djevojačku večer, a ove žene raspametile su obožavatelje fotografijama u jednodijelnim kupaćim kostimima, piše dnevnik.hr.

Najnovije

Još iz rubrike