9.1 C
Zagreb
Naslovnica Sport Trener Ludogorca nakon Dinama i tri crvena kartona: Ne bih rekao da...

Trener Ludogorca nakon Dinama i tri crvena kartona: Ne bih rekao da su moji igrači ubojice

Trener Ludogoreca Ante Šimundža je na press konferenciji nakon utakmice prvo govorio o zaista neobičnoj, ali u konačnici atraktivnoj utakmici. Zaista je bila od onih koje odgovaraju imenu kluba iz Razgrada, bile je – luda.

Malo je imao ozbiljno lice, malo se smješkao, ne znamo je li taj smijeh zapravo bio sarkastičan. No sigurno, nije mu se dopao francuski sudac za kojeg kažu da je najbogatiji u Europi. Možda je Šimundža mislio da se obogatio na prodaji crvenih kartona….

– Teško je kazati nešto da bi se ovo opisalo i objasnilo, način na koji se odvijala utakmica. Morali smo biti puno bolji da bismo otišli u play-off Lige prvaka. Rekao sam svojim igračima da sam ponosan na njih, jer su dali sve što su mogli. Kartoni? Možda ih netko drugi ne bi dao, ne bih rekao da su moji igrači ubojice. Ako se ne smije igrati s kontaktom, onda je jako teško igrati. No ponavljam, morali smo biti puno bolji da bismo prošli, prenose Sportske novosti.

Čačić nakon šokova s Ludogorcom: Mi smo perjanica HR nogometa… Ovo nije umjetničko klizanje, nema tu dojma

Iz minute u minutu, Liga prvaka, Dinamo-Ludogorec: Modra pobjeda, tri jedanaesterca, tri crvena kartona, netipična utakmica

Najnovije

Još iz rubrike