Navijači Dinama ispod prozora tražili Čačićev odlazak, a on poručio: Pa ne možemo svaku dobiti

Screenshot: Youtube

U prvoj utakmici 4. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige nogometaši Dinama su na gostovanju u Varaždinu kod istoimenog domaćina odigrali 1:1 i tako izgubili prva dva boda u novoj sezoni hrvatskog prvenstva.

Dario Špikić je u prvoj minuti sučevog dodatka na kraju prvog poluvremena glavom poslao loptu u mrežu nakon ubačaja Petra Bočkaja s lijeve strane i tako donio vodstvo Dinamu. Varaždin je do izjednačenja došao u 63. minuti, kad je na asistenciju Herrere Michele Šego sa 14 metara pogodio pokraj nemoćnog Livakovića.

Nakon utakmice svoje dojmove otkrio je Ante Čačić.

”Kad završi 1:1 nismo sretni jer smo uvjetno rečeno razmaženi i očekujemo da Dinamo u svakoj utakmici pobijedi. Ovo je nama sedma utakmica u 21 dan, dosta je umora, a čeka nas dvoboj sezone. Morali smo voditi računa da se energetski previše ne potrošimo, u tome nismo uspjeli, najveće zasluge pripadaju domaćinima koji su se bespoštedno borili. Imali smo previše pojedinačnih pogrešaka i tako izgubili tečnost u igri.

Moramo se obnoviti energetski za utorak, Razumijem navijače koji žele da Dinamo uvijek bude na sto posto, ali to u sportu nije tako. Nismo dobro držali loptu i to je dalo šansu protivniku”, rekao je Čačić.

”Navijače razumijem, oni su naša potpora cijelo vrijeme. Uvijek je pedro trener, uzimam odgovornost na sebe. I naši navijači moraju razumjeti da smo od krvi i mesa i imamo pravo na loš dan. Nismo ostvarili što smo željeli”, dodao je trener Dinama.

Za vrijeme press konferencije navijači Dinama su ispod prozora na stadionu tražili odlazak Ante Čaćića iz Dinama, no on trenutno ima neke druge planove, a prije svega proći s Modrima u playoff Lige prvaka, piše gol.hr.

HNL: Dinamu bod na gostovanju u Varaždinu

Share This Article