4.5 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Brkić: Hrvatska je klečala u blatu, krvi, tuzi i boli da bi...

Brkić: Hrvatska je klečala u blatu, krvi, tuzi i boli da bi ustala kao pobjednica. Još se neki poraženi usude toj pobjedi tražiti manu

Veteran Domovinskog rata i bivši potpredsjednik Sabora Milijan Brkić oglasio se na fb-u:

“🇭🇷 OLUJA – PONOS – ČAST – POBJEDA – SLOBODA 🇭🇷

Svim hrvatskim braniteljima i članovima obitelji poginulih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja, te svim Hrvaticama i Hrvatima u Republici Hrvatskoj, našoj drugoj domovini Bosni i Hercegovini, te iseljenoj Hrvatskoj čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

Hrvatska je dala živote najboljih sinova i kćeri dok su majke ostale u suzama. I za ukopanima i za nestalima plaču još i danas. Hrvatska je najtežim putem kroz obrambeni rat došla do neovisnosti i suvereniteta. Danas ga još uvijek pravda ljudima koji žive u zabludi jugoslavizma i koji nikada nisu sanjali i željeli Hrvatsku. Hrvatska je klečala u blatu, krvi, tuzi i boli da bi ustala kao pobjednica. Još se neki poraženi usude toj pobjedi tražiti manu.

Na 27. obljetnicu VRO „Oluja“ ostavimo ponos i čast našim palim suborcima koji nikad nisu saznali da će se na Kninu opet vijoriti hrvatski barjak u samostalnoj Hrvatskoj. Njima, koji su izgubili živote u Domovinskom ratu, a nisu vidjeli konačnu pobjedu Hrvata, zapalimo svijeću. Uputimo molitvu zahvale i za sve one koji su voljeli i željeli slobodnu Hrvatsku, a nisu doživjeli taj dan.

Nema pobjede bez žrtve! Mi smo svoju žrtvu dali i zato svi oni kojima naša pobjeda nije dovoljno čista, blistava i besprijekorna mogu u sjeni pobjednika sjesti u drugi red. Gdje god bili i što god činili, svi vi koji ste Hrvatskoj donijeli pobjedu – stanite u prvi red kao i u vremenima OLUJE!

Nek’ vas Bog sve poživi 🙏🇭🇷❤️”, napisao je Brkić.

Najnovije

Još iz rubrike