Što to spaja Gotovca (SDP) i organizatora 1. hetero parade: “Slobodna muška ljubav” ili interes djece

Foto: UHM

Dr. Herman Vukušić oglasio se na fb-u:

“SVE SE MOŽE KAD SE HOĆE: ORGANIZATORI STRAIGHT PRIDEA I ZAGREBAČKI SDP ZA DJECU

Sve se može kad se hoće, kaže stara narodna, potrebno je samo malo dobre volje.

Tako su danas jedan od organizatora Zagreb Straight Pridea, Alin Kavur, potpredsjednik GČ Donja Dubrava i predsjednik zagrebačkog SDP-a, gospodin Viktor Gotovac na more ispratili četrdesetak mališana koji će zahvaljujući humanitarnim naporima dobrih i krasnih ljudi uživati u čarima Jadrana.

Znam, znam, mnogi će s ljevice za Gotovca reći “Što on radi s tim homofobom?”, dok će veliki Hrvati proklinjati Kavura što se druži s “komunjarom”…

Poanta je da su ovdje interesi djece u pitanju i to je pravo mjesto za početak civilizirane političke diskusije umjesto kulturnih ratova i podjele na “ustaše i partizane” koju u Zagrebu i Hrvatskoj, nažalost, imamo i dan danas.

A što se tiče Zagreb Straight Pridea, vrlo brzo će svima postati jasno da to nije homofobna akcija protiv “zločestih ped…ina” već otpor rodnoj ideologiji koja je u dječjoj populaciji do danas uzela ogroman danak u zapadnom svijetu, a u Zagrebu je hametice promoviraju Tomislav Tomašević i njegova klika, najčešće zamaskiranu kao “borbu” za prava LGBTQ zajednice…..

Dakle, 24. rujna na Zagreb Straight Prideu 2022 (1. hetero paradi) mnoge će stvari u Hrvatskoj, pa i šire, postati jasnije”, napisao je Vukušić.

Udruga Hrvatska Mati humanitarnom akcijom osigurala ljetovanje za 45-ero djece slabijeg imovinskog statusa

Dr. Vukušić: Zatvorena je najveća svjetska dječja klinika za promjenu spola, evo zašto

Ugledni psihijatar: Zašto nam treba hetero parada ponosa

Ugledni psihijatar: Zašto nam treba hetero parada ponosa

Share This Article