3.4 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Pobuna na hrvatskom otoku: Došli im zaprašiti komarce, mještani im izbušili gume....

Pobuna na hrvatskom otoku: Došli im zaprašiti komarce, mještani im izbušili gume. Lani ih gađali kamenjem

Zadarska policija istražuje tko je probušio gume na vozilima riječke tvrtke Dezinsekcija, koja je na otoku Istu trebala obaviti zaprašivanje protiv komaraca.

Nakon što su zasad nepoznate osobe u noći s 28. na 29. srpnja izbušile gume na službenom vozilu riječke tvrtke Dezinsekcija, čiji su zaposlenici trebali obaviti zaprašivanje komaraca na otoku Istu pokraj Zadra, policija je pokrenula istragu.

Prema navodima lokalnih medija, dio mještana već neko vrijeme nezadovoljan je zbog najavljenog zaprašivanja kukaca ULV metodom.

“Ista skupina mještana, ponukana teorijama zavjera, spriječila je oprašivanje i prošle godine, kada su oprašivače gađali kamenjima. Nisu se poduzele nikakve mjere kako bi se incident ove godine spriječio. Štoviše, policija je bila privezana na Istu i ništa nije poduzela”, izjavio je jedan od svjedoka za portal Info057.

U riječkoj tvrtki kazali su da su njihova službena vozila onesposobljena, pa nisu mogli obaviti zaprašivanje.

Iz zadarske policije potvrdili su za dnevnik.hr da je događaj prijavljen, a utvrđuje se i je li oštećenje automobila povezano s prošlogogodišnjim incidentom.

Doznaju i da je policija na tragu počiniteljima.

Najnovije

Još iz rubrike