FOTO Glumici u Zadru konobar viknuo da obuče grudnjak: Mislio je da sam strankinja, bezobrazluk i zadrtost

Foto: instagram

Poznata glumica i influencerica Tena Sakar Vukić, koju mnogi pamte po ulozi Lare Šoljan u seriji ‘Zabranjena ljubav‘, osvrnula se na neugodno iskustvo koje je doživjela u jednoj pizzeriji u Zadru.

Naime, dok je s kćeri odlazila na toalet jedan od zaposlenika dobacio joj je da ‘obuče grudnjak‘, piše Jutarnji list.

“Jučer sam doživjela jako neugodno iskustvo u pizzeriji Šime u Zadru u koju idemo već 25 godina. Dok sam išla s kćeri prema WC-u jedan od zaposlenika u šanku (misleći da sam strankinja) viknuo je: ‘Obuci grudnjak.‘ Na sebi sam imala traper suknju i top, ništa degutantno. Prvo sam pomislila da sam krivo čula, ali sam se vratila do šanka i pitala konobare tko je to viknuo i je li to upućeno meni…”, napisala je glumica i nastavila svoju priču:

“Na što su se konobari malo iznenadili i počeli govoriti: ‘Nisam ja…‘, zamolila sam jednog konobara koji radi na terasi da pozove gospodina Šimu (vlasnika), što je on učinio. Gospodin Šime je bio ljubazan kao uvijek i ispričao se. Jedan od zaposlenika u šanku ili kuhinji (nije konobar) je rekao onda: ‘Možda sam ja viknuo slučajno, ne znam točno…‘

Ako malo šire pogledamo ovu situaciju, iz jedne rečenice puno toga možemo vidjeti… Seksizam, šovinizam, bezobrazluk, nepoštivanje gosta, zadrtost, manjak odgoja, bontona i obrazovanja, problem hrvatskog turizma i manjka ugostiteljskog kadra, preopterećenost poslom, iscrpljenost i nervoza djelatnika, no prije svega NEPOŠTIVANJE ŽENE u hrvatskom društvu. I ovo nije izoliran slučaj, na žalost. Volim Zadar jako, ali još uvijek korupcija i zadrtost ovdje drže, ruku pod ruku, mjesto broj jedan. Pokupili smo se iz pizzerije Šime”, napisala je glumica i influencerica.

Na kraju je postavila anketu u kojoj je svoje pratiteljice pitala što bi one učinile na njezinu mjestu te je također objavila fotografiju spornog topića koji je tada nosila.


Tenu danas na TikToku prati više od 190 tisuća ljudi, dok na YouTubeu ima više od 4000 pratitelja. Često progovara i o svojoj borbi s bipolarnim poremećajem koji joj je dijagnosticiran kad joj je bila 21 godina. Ima dvoje djece i supruga te je uspješna influencerica, piše Jutarnji list.

Share This Article