22.9 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava VIDEO Potpuna drama: Istrčala je iz kuće u gaćicama i s bebom...

VIDEO Potpuna drama: Istrčala je iz kuće u gaćicama i s bebom na grudima kako bi spasila gusku od napada orla

Kanađanka Cait Oakley spasila je svoju gusku imena Frankie od bjeloglavog orla u posljednji trenutak, a dramatičan prizor zabilježile su nadzorne kamere postavljene na njezinu domu.

Oakley je iz kuće istrčala u gaćicama i s četiri mjeseca starom bebom na grudima, a njezina jurnjava popraćena galamom naposljetku je orla natjerala da ispusti plijen i nestane.

@frankythegoose We have lost 3 chickens in the last week from what I was told was eagles which I believed hawks were preying on them but watch Frankie (our female goose) get taken. Mama bear mid breast feeding protecting her sweet Frankie. Officially living at a zoo 🦅 #nature #geese #eagle #eagleattack #yyj #victoriabc #eagles #mamabear #geeseofinstagram #eaglesofinstagram #canadasnature #naturechannel ♬ original sound – Mikey

Obitelj iz mjesta North Saanich uz snimku objavljenu na Tiktoku se požalila da je u samo tjedan dana izgubila tri kokoši, te je lako moguće da je taj pernati grabežljivac imanje počeo doživljavati kao svojevrsno samoposluživanje.

Srećom, hrabra majka troje djece ovaj je put uspjela na vrijeme intervenirati, a na njezinu profilu je koji dan kasnije objavljena i potvrda da se preslatka Frankie osjeća dobro, prenosi net.hr.

Najnovije

Još iz rubrike