21.2 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Bitan tip: Emil Tedeschi jr. zbog kašnjenja nazvao i zaustavio trajekt s...

Bitan tip: Emil Tedeschi jr. zbog kašnjenja nazvao i zaustavio trajekt s Krka za Cres – lažno se predstavio kao član premijerova osiguranja

Nacional piše da je policija podnijela prekršajnu prijavu protiv Emila Tedeschija mlađeg zato što je 13. svibnja ove godine uputio poziv s vlastitog mobitela i dvaput se lažno predstavio te tražio od policije da zaustavi Jadrolinijin trajekt jer je kasnio.

Policija je uistinu zaustavila trajekt, no kad je Tedeschi stigao, posada trajekta shvatila je da je lagao i sve prijavila policiji, piše Nacional.

Emil Tedeschi mlađi, sin istoimenog poznatog hrvatskog poduzetnika Emila Tedeschija, predsjednika Uprave Atlantic grupe, izazvao je nedavno doista nesvakidašnji incident. On je 13. svibnja putovao na Mali Lošinj, ali je zakasnio na Jadrolinijin trajekt koji vozi na relaciji između Valbiske na otoku Krku i Meraga na otoku Cresu.

Kada je vidio da se neće na vrijeme ukrcati na taj trajekt, mlađi Tedeschi (broj mobitela s kojeg je uputio poziv poznat je Nacionalu) kontaktirao je Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave primorsko-goranske na telefonski broj 051-863-170.

Potom se predstavio kao član osiguranja premijera Andreja Plenkovića i zatražio od policije da privremeno zaustavi isplovljavanje trajekta, kako bi se on na njega uspio ukrcati. Kako je primatelj tog poziva situaciju evidentno shvatio kako hitan slučaj, mlađem Tedeschiju sugerirao je da kontaktira broj 112 pri ravnateljstvu Civilne zaštite, piše Nacional.

Najnovije

Još iz rubrike