21.3 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Puljkov stožer: Mala izlaznost poraz svih nas koji se bavimo politikom

Puljkov stožer: Mala izlaznost poraz svih nas koji se bavimo politikom

Igor Skoko, glavni tajnik stranke Centar, iz stožera Ivice Puljka komentirao je izlaznost.

“Nama bi bilo mnogo draže da je veća izlaznost, a o tome kako su odlučili znat ćemo oko 21 sat. Na ovako malu izlaznsot teško je davati prognoze čiji su birači ostali kod kuće. Mala izaznost je, ja mislim, poraz svih nas koji se bavimo politikom. Ostajemo pozitivni, vidjeli smo u kampanji da nas građani podržavaju i nadamo se da će to i rezultati pokazati. Što god da su ankete prije pokazivale, kod ovakve izlaznosti mali broj glasova može prevagnuti na jednu ili drugu stranu pa ne bih komentirao”, rekao je Skoko.

Komentirao je tzv. sexting aferu.

“Žalosno na što su se neki naši politički protivnici voljni spustiti. Naši sugrađani su znali s čime smo imali posla, a nakon svega mislim da je i cijela Hrvatska vidjela s čime se mi u Splitu borimo”, kazao je.

Nije htio reći koliko vijećnika očekuju, a o mogućim budućim koalicijama kaže: “Naš stav s kime želimo i možemo surađivati je poprilično jasan – svatko tko ne želi trgovinu i želi raditi za javno dobro je dobrodošao da surađuje s nama. A o tome tko je to konkretno, možemo nakon što dođu rezultati”, piše N1.

Split: Četiri prijave kršenja izborne šutnje, izlaznost nešto manja nego prošle godine u isto vrijeme

Najnovije

Još iz rubrike