21.2 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava VIDEO HRT-ova voditeljica o drami na autocesti: Vozila sam se u automobilu...

VIDEO HRT-ova voditeljica o drami na autocesti: Vozila sam se u automobilu i odjednom samo čula prasak

HRT-ova voditeljica Jelena Glišić (35) nedavno je doživjela vrlo neugodnu situaciju na autocesti o kojoj je sada odlučila i javno progovoriti. Naime, Jelena je bila za upravljačem automobila kada joj se u jednom trenutku u potpunosti razbilo vjetrobransko staklo.

U videu koji je snimila i objavila na društvenim mrežama otkrila je što joj se točno dogodilo, ali i upozorila sve svoje pratitelje da budu mudri kada je u pitanju kasko osiguranje.

– Imala sam situaciju koja je bila dosta zanimljiva, uglavnom vozila sam se autoputom normalnom brzinom i samo odjednom ‘buuum’ i razbije mi se cijela šoferšajba, apsolutno cijela- započela je Jelena svoju priču koja je potom i pokazala fotografije razbijenog vjetrobranskog stakla na kojem je pronašla ostatke perja.

– Zaletjela mi se jedna velika ptica i razbila mi šoferšajbu, ali postoji caka, istekao mi je tada kasko, nekih mjesec dana nisam imala kasko. Uvijek sam bila u žurbi i mislila da ću to uskoro obnoviti i da se ništa neće dogoditi kroz par dana. E, pa krivo, osigurajte se, tu je kasko za nas. Neka ovakve situacije prođu što bezbolnije – poručila je Jelena u videu, prenosi Večernji.

– Ljudi dragi, ako ste ikako u mogućnosti osigurajte se na vrijeme, ne dopustite da se i vama dogodi ovakva situacija.

🙄 Razmišljanje: “Ma dobro, neće biti ništa ovih mjesec dana dok ne obnovim Kasko”, u mom slučaju se pokazala poprilično pogrešnom – zaključila je voditeljica koja sada svojim iskustvom želi potaknuti druge da ne učine istu grešku.

Najnovije

Još iz rubrike