26.7 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno USKOK i policija provjeravaju navode iz kaznene prijave protiv Banožića, on poručuje:...

USKOK i policija provjeravaju navode iz kaznene prijave protiv Banožića, on poručuje: “Znam da nemam nikakve veze u tom postupku”

Prijavu protiv ministra obrane Marija Banožića podnijela je Maja Đerek, bivša zaposlenica Državnih nekretnina.

Državno odvjetništvo provjerava navode iz kaznene prijave protiv ministra obrane Marija Banožića, nakon što je prijavu podnijela zviždačica Maja Đerek, bivša zaposlenica Državnih nekretnina, i to s optužbama za pogodovanje u poslovima s državnim nekretninama dok je Banožić bio ministar državne imovine

Đerek je u javnost izašla s optužbama za pogodovanje u poslovima s državnim nekretninama dok je Banožić bio ministar državne imovine.

Dnevnik Nove TV doznaje da USKOK i policija sve provjeravaju. Zbog cijelog slučaja i predsjednik Zoran Milanović već danima upire prstom u ministra, koji sve – odbacuje. “Isto tako sam računao na jednu neovisnost DORH-a i USKOK-a, da se bave predmetima u RH umjesto da Milanović vrši jedan pritisak na njih. Neka DORH i USKOK istraže svoj dio koji se odnosi na spomenute zapisnike, jer znam da u tom postupku nemam apsolutno veze nikakve …”, rekao je Banožić, piše dnevnik.hr.

Najnovije

Još iz rubrike