Drama u Zagrebu: Dojava o bombi u trgovačkom centru, svi su evakuirani

Nakon dojave o eksplozivnoj napravi u trgovačkom centru Avenue Mall policija je izašla na teren i utvrđuje okolnosti, potvrđeno je.

“Oko 13:45 dobili smo dojavu o mogućoj eksplozivnoj napravi u Avenue Mallu. Policijsko postupanje je i dalje u tijeku i utvrđujemo sve okolnosti”, potvrdili su za DNEVNIK.hr iz zagrebačke policije.

“Obavljenim protueksplozijskim pregledom u trgovačkom centru u Aveniji Dubrovnik, koji je završio oko 16.15 sati, potvrđeno je da se radilo o lažnoj dojavi.

Policijski službenici će provesti kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja identiteta počinitelja”, javili su iz policije, piše N1.

Podsjetimo, prije gotovo mjesec dana zbog dojave o bombi evakuiran je Arena Centar na zagrebačkom Laništua, a nakon pretrage utvrđeno je da je dojava bila lažna.

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević tada je rekao da očekuje “od policije da nađe i kazni tu budalu koja pleše po živcima građana”.

Tomašević nakon evakuacije Arena Centra: Dosad nije pronađena nikakva eksplozivna naprava. Očekujem od policije da nađe tu budalu

Share This Article