18.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava VIDEO Vedrana Rudan izvrijeđala srbijansku voditeljicu: Što će Vam dijete? Od 25....

VIDEO Vedrana Rudan izvrijeđala srbijansku voditeljicu: Što će Vam dijete? Od 25. do danas niste nikog našli da vas oplodi

Marija Kilibarda ugostila je u emisiji Vedranu Rudan koja je promovirala svoju knjigu, a razgovor između njih dvije postao vrlo neugodan.

Naime, knjiga Vedrane Rudan bavi se temom koja je, čini se, bila bolna za voditeljicu, zbog čega je Marija izrazila svoje negodovanje, piše Kurir.

– Što Vas je slomilo – upitala je Vedrana Mariju u emisiji “Sve u svemu”.

– Pa na primjer zato što kada žena u 41. godini baš želi imati dijete, a nema ga i onda se sve vrijeme u knjizi spominje “ma što će ti djeca” – rekla je iskreno Kilibarda.

– Ali vi imate 42 godine. Ja vas držim stvarno budalom svjetskom nakon ove rečenice. Što će vama djeca? – upitala ju je spisateljica.

– Pa nekako sam ostvarena u svakom drugom smislu, a od svoje 25. godine imam fizičku potrebu da budem trudna – rekla je voditeljica.

– Pa što, od 25. do dana današnjeg niste mogli naći nekog pastuha da vas oplodi. Imaš sebe, imaš ljubavnika, imaš vjerojatno lošeg šefa ili šeficu, što će ti još i dijete. Vaša bejbisiterica će vjerojatno više koštati – rekla je Vedrana, a Marija se samo neugodno nasmijala.

– Zato rintamo – pokušala je iznijeti svoj stav voditeljica.

– Ako ćete rintati da biste platitli bejbisitericu onda ste stvarno blesava – rekla joj je Rudanova na kraju.

Najnovije

Još iz rubrike