26.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Ova pjesma proglašena je za najgoru u povijesti Eurovizije, a pjeva je...

Ova pjesma proglašena je za najgoru u povijesti Eurovizije, a pjeva je dobro nam poznati susjed

– S ponosom sam prihvatio ovu vijest koju su pronašli fanovi u Španjolskoj. Pjesma Euro Neuro proglašena je za najgoru na Eurosongu i to svih vremena. Jeeeah! Pobjednik Hororvizije, u apsolutnoj kategoriji, za sva vremena. Velika čast, zaista – napisao je Rambo Amadeus tada na Facebooku

Prije deset godina Crnu Goru je na Euroviziji u Bakuu predstavljao Rambo Amadeus čija je pjesma “Euro Neuro” odskakala od ostalih predstavnika.

Naime, Rambo je na sceni imao magarca, doduše drvenog, jer mu nisu dali da dovede pravog. Pjesma je bila u Rambovu stilu, ali publici tada, a izgleda ni poslije, nije baš sjela.

Ova pjesma prije četiri godine proglašena najgorom pjesmom na Euroviziji svih vremena, a tu vijest je Rambo Amadeus dočekao s veseljem i pohvalio se time na svom Facebooku.

– S ponosom sam prihvatio ovu vijest koju su pronašli fanovi u Španjolskoj. Pjesma Euro Neuro proglašena je za najgoru na Eurosongu i to svih vremena. Jeeeah!

Pobjednik Hororvizije, u apsolutnoj kategoriji, za sva vremena. Velika čast, zaista – napisao je Rambo Amadeus tada na Facebooku.

Inače, ovogodišnja predstavnica Crne Gore bila je Vladana Vučinić s pjesmom “Breathe”, no nije se uspjela plasirati u finale, piše vecernji.hr.

Najnovije

Još iz rubrike