29 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Srbija šokirana zločinom: Polila je dijete kiselinom, vrištao je, od sinoć; Potom...

Srbija šokirana zločinom: Polila je dijete kiselinom, vrištao je, od sinoć; Potom je skočila s njim s trećeg kata…

Strašna scena dogodila se jutros oko 8.30 u Mirijevu u Srbiji. Majka (40) s djetetom je skočila s trećeg kata zgrade. Dijete koje prema saznanjima Telegrafa ima sedam godina, odmah je prevezeno vozilom u bolnicu.

U tijeku je djetetova reanimacija, a prema riječima susjeda, majka je dijete polila kiselinom.

”Čuli smo da je polila dijete i kiselinom. Prema onome što smo čuli, dijete je mučila i sinoć. Sve je počelo u 21 sat. Čuli smo kako ga vuče po stanu. Mali je plakao i vrištao”, ispričali su susjedi.

Hospitalizirana je i majka. Oboje su prevezeni u svjesnom stanju. Pali su na travu, a ne na pločnik. Riječ je o ženi koja osim sina, ima i kćer. Na mjestu događaja pojavio se i suprug, koji je za Telegraf izjavio: ”Moja supruga je zdrava žena. Moji zaključci zbog čega je to učinila nisu validni. Molim vas da shvatite moju situaciju”.

Inače, supružnici su u fazi razvoda i ne žive zajedno.

”Bila je jedna prijava za nasilje u obitelji. Naime, došlo je do svađe muža i žene. On je policiji rekao da je suprugu odgurnuo, a da ga je ošamarila. Pred policijom su obećali da će srediti nesporazum i da se ovakve situacije više neće događati”, kazao je Telegrafov sugovornik blizak istrazi, prenosi RTL.

Najnovije

Još iz rubrike