20.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Mia Dimšić javila se videom nakon ispadanja s Eurosonga, poslala je poruku...

Mia Dimšić javila se videom nakon ispadanja s Eurosonga, poslala je poruku svima koji su bili uz nju

Mia Dimšić je u videu koji je objavio Dalibor Petko opisala svoje iskustvo na Eurosongu i zahvalila svima na podršci.

Predstavnica Hrvatske na ovogodišnjem Eurosongu, kantautorica Mia Dimšić, nažalost sa svojom pjesmom “Guilty Pleasure” nije izborila prolazak u finale natjecanja.

Nakon ispadanja s Eurosonga iz Torina se oglasila u videu koji je u svojim pričama na Instagramu objavio Dalibor Petko.

Instagaram

“Poruka za sve koji su bili uz mene, hvala od srca. Ovo je bilo jedno jako turbulentno, ali i ujedno i jako predivno putovanje i ne bih ni došla do njega da nije bilo u startu tih ljudi koji su podržavali, koji su uvijek tu. Hvala od srca”, poručila je Mia, kojoj se dojmovi još sliježu, a Petko je uz video napisao: “Uvijek zahvalna”.

Podsjetimo, Mia je u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga nastupila 11. po redu, a predstavila je potpuno drugačiji nastup od onog koji smo gledali na Dori.

Osim što je ovaj put nosila ružičastu kreaciju modnog dvojica ELFS, uz nju je na pozornici sada bilo troje plesača, kojima se i sama u jednom trenutku pridružila u koreografiji, a na kraju je zapjevala i na hrvatskom. Mia je prije Eurosonga odlučila promijeniti i frizuru, pa je tako na nastupu imala kosu dužine do ramena.

Zemlje koje su u prvom polufinalu izborile prolazak u finale su Švicarska, Armenija, Island, Litva, Portugal, Norveška, Grčka, Ukrajina, Moldavija i Nizozemska.

Druga polufinalna večer Eurosonga održat će se u četvrtak, 12. svibnja, a veliko finale zakazano je za subotu, 14. svibnja, piše dnevnik.hr.

Najnovije

Još iz rubrike