28.1 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Beljak: Živimo u sekularnoj državi, koliko god se to katolibanima ne svidjelo

Beljak: Živimo u sekularnoj državi, koliko god se to katolibanima ne svidjelo

Klubovi zastupnika SDP-a; Centra i GLAS-a; HSS-a i RF-a; IDS-a; socijaldemokrata i zeleno-lijevog bloka održali su u petak u Saboru konferenciju za medije na temu “Zakona o medicinskom postupku prekida trudnoće”.

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak rekao je da su oni jedini jamac da se Hrvatska neće vratiti u srednji vijek.

“Mi se ne zalažemo za pobačaj, mi se zalažemo za pravo žene da sama odlučuje o svom tijelu, mi se zalažemo za poštivanje zakona i svako izvrtanje činjenica, čemu svjedočimo u dijelu medija je ništa drugo nego laž i licemjerje. Kao što su licemjerni svi liječnici koji se pozivaju na tzv. priziv savjesti, a isti nemaju u privatnim poliklinikama”, rekao je Beljak te dodao:

“Živimo u sekularnoj državi, koliko god se to katolibanima i ostalim licemjerima ne svidjelo. I ja im poručujem – dok je nas tu, Hrvatska nikad neće živjeti u srednjem vijeku, nego će debelim koracima i dalje koračati u 21. stoljeće, a mi ovdje smo jamac da će to tako biti i borit ćemo se svim mogućim dopuštenim političkim sredstvima da se Hrvatska ne prepusti u ruke ultrakonzervativcima i da više nikad ne budemo ono što smo nekad davno bili, taoci licemjernih kvazivjernika i kvazikonzervativaca, lažljivaca i prevrtljivaca koji za osobnu korist i političke poene pokušavaju Hrvatsku vratiti u srednji vijek.”, prenosi N1.

Najnovije

Još iz rubrike