29 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Putin bjesni zbog trudnoće navodne ljubavnice: Vijest o Alininoj novoj trudnoći postala...

Putin bjesni zbog trudnoće navodne ljubavnice: Vijest o Alininoj novoj trudnoći postala viralna!

Ruski list koji je još 2008. godine objavio da Putin ima djecu s Kabajevom, vrlo brzo je ugašen. Teško je povjerovati da je riječ o slučajnosti

Navodna ljubavnica Vladimira Putina, 38-godišnja nekadašnja gimnastičarka Alina Kabajeva, navodno je ponovno trudna s a 69-godišnjim predsjednikom, prenosi The Sun prema kojem je spomenutu vijesti objavio ruski kanal General SVR Telegram. Prema navodima u ruskom listu, Vladimir Putin je osim činjenice da gubi rat, bio dodatno bijesan zbog vijesti koja se viralno proširila – Alina je neplanirano ostala trudna. Otegotna okolnost je ta Putin da je ta vijest procurila uoči vojne parade u Moskvi.

Podsjećamo kako kruže glasine prema kojima je bivša gimnastičarka ljubavnica ruskog predsjednika, ali ne samo to već je i majka Putinove djece koju nikada nije službeno priznao. O njihovoj aferi se moglo čitati još 2008. godine nakon izvještavanja lista Moskovsky Korrespondent. Treba istaknuti kako je taj list ugašen nakon objave te vijesti. Zanimljivo da su čelni čovjek Rusije i osvajačica zlata nosili vjenčano prstenje na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju 2014. godine. Upravo ondje je ona bila odabrana za nositeljicu baklje prilikom otvaranja ceremonije.

I ranije se pisalo kako je Putin svoju ljubavnicu navodno skrio u Švicarsku koja je kroz ratove slovila kao neutralna zemlja. Ondje se navodno nalazi Kabajeva s njihovo četvero djece.

“Dok Putin provodi napad na Ukrajinu, napada nevine ljude i izaziva izbjegličku krizu, njegova obitelj skrivena je u intimnom i sigurnom dvorcu negdje u Švicarskoj, barem zasad”, potvrdila je osoba čiji su podaci poznati redakciji tog portala. Od njihovo četvero djece, dvoje su sedmogodišnje blizanke rođene u švicarskom Luganu. S druge strane, Putin i Kabajeva imaju dva sina, no da im stvari budu što lakše, svi imaju švicarske putovnice.

Inače, Vladimir Putin je okončao 30 godina dug brak još 2013. godine razvevši se od nekadašnje stjuardese Ljudmile. Putin i Ljudmila imaju zajedno dvije kćeri, 36-godišnju Mariju i 35-godišnju Katerinu. Kako bi stvarno bila dodatno obavijena velom tajne, ruski predsjednik ne dopušta pitanja o svom privatnom životu. Njihova pojavljivanja u javnosti sve su rjeđa otkako se počelo pisati o njegovoj navodnoj ljubavnici. Navodno će se i njezino ime naći pod velikim sankcijama Europske unije zbog povezanosti s ruskim predsjednikom, piše rtl.hr.

Najnovije

Još iz rubrike