26.3 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Umro Vidoje Ristović, suprug Nikoline Pišek, shrvana voditeljica potvrdila. Hitna pomoć je...

Umro Vidoje Ristović, suprug Nikoline Pišek, shrvana voditeljica potvrdila. Hitna pomoć je noćas konstatirala strašnu vijest

Vidoje Ristović, suprug Nikoline Pišek, preminuo je noćas. Informaciju je za Novu.rs. potvrdila Nikolina Pišek. Ristović je rođen 25. srpnja 1978. godine u Beogradu.

Kako Nova.rs piše, hitna pomoć je noćas konstatirala smrt.

Srbijanski povjesničar umjetnosti i Nikolina, vjenčali su se 2013. godine u francuskom mjestašcu Cap d’Antibes, koje se nalazi između Cannesa i Nice, a živjeli su na relaciji Zagreb-Beograd. Nakon glamuroznog vjenčanja s njim je dobila i kćerkicu Unu Sofiju.

Početkom prošle godine voditeljica Nikolina Pišek i njezin suprug Vidoje Ristović kupili su luksuznu kuću u podsljemenskoj zoni u Zagrebu. Vila od 500 kvadrata počela se uređivati, a Nikolina je u travnju na Youtubeu stavila snimku od šest sekundi na kojoj se vidi pogled iz vile s velike terase, ali i majstori koji postavljaju podno grijanje.

Novi dom Ristovićevi su kupili nakon što su za dlaku izbjegnute tragedije. Svi se sjećamo prošlogodišnje nesreće o kojoj je pisala i Slobodna Dalmacija: Nikolina i njezina kći Una Sofija izbjegle su smrt nakon trovanja ugljičnim monoksidom.

– Osjećala sam se loše cijelu večer, imala sam tahikardiju i jaku glavobolju, oko 2 ujutro Una se probudila i povraćala. Nazvala sam supruga, koji je bio u Beogradu, i rekla mu da nismo dobro i da ćemo ujutro k doktoru. On je, srećom, odmah shvatio da je nešto ozbiljno u pitanju. Alarmirao je prijatelje i zamolio ih da odu do nas. Ja se više nisam javljala na telefon. Morali su nam provaliti. Suprug Vidoje je odmah krenuo prema Zagrebu, ali da nikoga nije poslao, ne bi stigao na vrijeme – ispričala je tada za Jutarnji Nikolina, piše Slobodna Dalmacija.

Najnovije

Još iz rubrike