4.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Jeste li vi znali ovaj detalj? Vozači ostali paf kad su otkrili...

Jeste li vi znali ovaj detalj? Vozači ostali paf kad su otkrili kako pravilno koristiti ručku u automobilu

Ovaj trik možda neće funkcionirati u svakom automobilu, pa bi bilo dobro da to provjerite

Vozači su ostali zapanjeni TikTok videom koji prikazuje koristan trik za korištenje ručke iznad sjedišta u automobilu, piše The Sun.

TikTokerica Jmac8781 na svom je profilu podijelila video koji je do sada pregledalo više od 100.000 ljudi. Snimka započinje s osobom koja povlači ručku prema dolje, a zatim povuče malu kvačicu koja se nalazi unutra.

@jmac8781 #stitch with @sanne_vberkel 33 years wasted#carhack#cartrick#learningfromtiktok#lifehacks#thingsididntknow#todayyearsold#over30#over40#over50 ♬ original sound – Jess

Možda neće funkcionirati u svakom automobilu

Ova kvačica drži ručku, što olakšava vješanje stvari kada imate pune ruke. Jmac8781 je izgledala zbunjeno, pa je otišla do vlastita automobila da vidi ima li i ona to isto, i ispalo je da, naravno, ima.
Ipak ovaj trik možda neće funkcionirati u svakom automobilu, pa bi bilo dobro da to provjerite. Brojni korisnici TikToka u komentarima su izrazili svoje čuđenje.

“Što, dovraga?! Imam 42 godine i nisam to znala!”, “Trenutno je jako zima vani i 5.50 ujutro, ali sam u tolikom iskušenju da izađem i provjerim svoj auto…”, komentirali su, piše net.hr.

Najnovije

Još iz rubrike