19.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Maja Šuput: Ako mi netko nešto ružno napiše na Instagramu, blokiram ga

Maja Šuput: Ako mi netko nešto ružno napiše na Instagramu, blokiram ga

Maja Šuput otkrila je kako se nosi s hejterskim komentarima i trolovima na društvenim mrežama.

“Nikada nisam pratila forume niti te članke na portalima. Eventualno ako netko nešto ružno napiše na Instagramu, blokiram ga. Jer je to moja kućica. Čak nemam problem kad netko napiše da mu se nešto ne sviđa, ali imam kad napiše nešto baš ružno. To smatram osobno, taj govor mržnje. To nije moj stil i voljela bih da su i moji pratitelji takvi”, otkrila je pjevačica za Story.

“Nasmije me glup komentar, a mrzitelje samo izbrišem. Ne postoje”, dodala je.
“Sve je prolazno i nevažno”

A iz teških i neugodnih životnih trenutaka je, kaže, samo izvukla lekcije.

“Da je sve prolazno i nevažno. Zapravo je sjajno ako si zdrav i ako su zdravi ljudi oko tebe. Čim se pojavi bolest shvatiš da je sve oko čega si se živcirao bilo tako glupo i nepotrebno da bi sad sve dao da se živciraš zbog tih istih stvari samo da su svi oko tebe zdravi. Tada vidiš što je život, koliko je krhak…”, poručuje.

“Tatina bolest me to naučila, a dijete samo potvrdilo. Osobna trauma bila je kad sam slomila nogu i bila 60 dana u gipsu. Tada sam imala najviše posla na svijetu, tri vikenda zaredom svirala sam na svadbama sa slomljenom nogom. Nosili su me muž i suradnici, u tom razdoblju umro mi je tata, nisam mogla ni do groba… To su baš loše stvari i tada shvatiš sve. Ne daj bože nikome. Zato ljudi, ako ste zdravi i živi, ljubite se i volite i popijte čašu vina svaki dan”, zaključila je, piše index.hr.

Najnovije

Još iz rubrike