4.1 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Milošević emotivan: Ostaje žal za projektima koje nisam dovršio, ali dobar dio...

Milošević emotivan: Ostaje žal za projektima koje nisam dovršio, ali dobar dio sam utabao za budućnost

Bivši potpredsjednik Vlade Boris Milošević predao je dužnost svojoj nasljednici Anji Šimpragi, koju je tijekom dana u petak potvrdio i Sabor.

“Hvala svima s kojima sam surađivao i susretao se u ove dvije godine mandata u Vladi Republike Hrvatske. Bilo je to kratko, ali dinamično razdoblje prepuno izazova, dobre suradnje i traženja rješenja s kolegama, strankama, partnerima. Posebno nakon potresa na Baniji. Radio sam sa srcem i davao sebe, ostaje žal za projektima koje nisam dovršio, ali dobar dio sam utabao za budućnost. Miran sam jer drugu dionicu puta preuzima osoba za koju dobro poznajem i znam da će dobro i odgovorno raditi posao potpredsjednice Vlade za društvene djelatnosti i ljudska prava. Čestitam Anja i sretno”, napisao je Milošević u emotivnoj objavi na Facebooku.

Milošević je Vladu Andreja Plenkovića napustio jer se našao u sred afere koju je istraživao DORH. Premijer je nakon njegove smjene poručio kako je skupa sa svojim kolegom Josipom Aladrovićem, sada već bivšim ministrom socijale, dobrodošao u neku novu Vladu ako se dokaže da su nevini, piše N1.

Najnovije

Još iz rubrike