29 C
Zagreb
Naslovnica Sport VIDEO Nasilnik htio premlatiti manjeg muškarca, ali nije znao o kome se...

VIDEO Nasilnik htio premlatiti manjeg muškarca, ali nije znao o kome se radi… Pa dobio batine!

Postoji ona stara “uvijek ima netko luđi” i to svakako stoji, u što smo se mogli uvjeriti po tko zna koji put sad kad se pojavila snimka tučnjave iz jedne garaže trgovačkog centra u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje se nepoznati muškarac namjerio na MMA borca.

Identitet sudionika obračuna ostao je nepoznat, ali snimka se počela širiti portalima koji se tiču borilačkog sporta. Ipak, vidi se dovoljno. Razlozi sukoba također nisu poznati, ali “nabrijani” muškarac pita MMA borca zna li s kime se za*ebava, potom gasi cigaretu, skida majicu i kreće u napad. Ali, to je bila loša odluka.

Borac ga je prvo udario po nogama i srušio na tlo, što je bilo upozorenje, koje napadač nije doživio već se ustao i krenuo ponovno u napad, valjda motiviran činjenicom da je fizički veći od borca. I tad je ponovno loše prošao, a čak ga je borac i poštedio.

Srušio ga je i napadač je udario glavom o tlo pa ostao bez svijesti. Na tome se video prekida, a jedno je sigurno – muškarac koji je krenuo u napad, idući put će bolje razmisliti…, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike