4.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Sestra pobjednice Big Brothera Marijane Seifert oglasila se o njezinu nestanku: ''Što...

Sestra pobjednice Big Brothera Marijane Seifert oglasila se o njezinu nestanku: ”Što da vam kažem…”

Otkako je suprug Karlo Seifert policiji prijavio nestanak Marijane Seifert, koju je Hrvatska upoznala u showu Big Brother, traje potraga za njom.

Nakon što je suprug Marijane Seifert objavio da je nestala te to prijavio policiji, ova vijest odjeknula je u medijima u regiji.

Karlo Seifert za Slobodnu Dalmaciju otkrio je da je suprugu vidio posljednji put u utorak oko ponoći, kad su išli na spavanje, te da je nije bilo kad se probudio.

Za srpske medije izjavu je dala i Marijanina sestra Maja.

”Što da kažem, ne znam ništa osim da je nestala i da je tražimo”, rekla je Maja za Kurir.

Pitali su je i kako su njihovi roditelji, na što je ona odgovorila: “A kako bi vi bili?”, a na pitanje je li Marijana imala problema s mužem ovo je bio odgovor:

”Ne, koliko znam, sve je bilo u redu”, rekla je Maja.

O Marijaninu nestanku oglasio se i njezin bivši suprug Nikola Nemešević Nemeš, kojeg je Marijana upoznala u realityju Big Brother, po kojem je i sama postala poznata Hrvatskoj javnosti.

”Čuo sam prije 15 minuta i šokiran sam. Ne znam što da kažem, nadam se da će se sve dobro završiti. Nismo već dugo u kontaktu, tako da ne znam ništa o njoj”, rekao je Nikola kratko za srpski Telegraf.

Marijana je u trenutku nestanka bila odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice, piše dnevnik.hr.

Najnovije

Još iz rubrike