21 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Hana Huljić poslije dva mjeseca pauze objavila nove fotke na Instagramu, svi...

Hana Huljić poslije dva mjeseca pauze objavila nove fotke na Instagramu, svi joj se dive, ali se i pitaju samo jedno!

Hana Huljić nakon dugo vremena objavila je nove fotografije na Instagramu s putovanja u Veneciju.

Hana Huljić objavila je nove fotografije na Instagramu. S pratiteljima je pokazala da uživa u jednom od najpoznatijih talijanskih turističkih destinacija – Veneciji.

Ova prirodna ljepotica još je jednom dokazala kako joj trudnoća odlično pristaje, ali trudnički je trbuščić vješto od znatiželjnih pogleda sakrila ispod široke veste.

Obožavatelji se dive ljepotama Venecije, a i Hane, međutim, mnoge od njih zanima jedan drugi detalj – gdje je Petar Grašo?

Hana nije otkrila s kime provodi vrijeme u Italiji, a svi se nadaju da je to s novopečenim suprugom Petrom koji ne skriva sreću kad je u pitanju prinova koja bi im uskoro trebala stići.

Posljednje gdje su se Hana i Grašo pojavili skupa bila je proslava Severininog 50. rođendana na koji su poprilično kasnili, ali je Grašo za ispriku Severini otpjevao nekoliko pjesama. Hana je u uskoj haljini ponosno istaknula poveći trudnički trbuh, a to im je bilo prvo pojavljivanje u javnosti još od vjenčanja u veljači.

A da Hana voli čari Venecije i Italije, pokazala je i u studenom prošle godine kada je objavila fotografiju s maskom koja podsjeća na Venecijanski karneval, ali ovoj ženi maska zaista nije potrebna jer je i sama po sebi čarobno lijepa, piše dnevnik.hr.

Najnovije

Još iz rubrike