24.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Jedna od najseksi Hrvatica skinula se u bikini i pohvalila utegnutim tijelom,...

Jedna od najseksi Hrvatica skinula se u bikini i pohvalila utegnutim tijelom, a rijetki će njezin video pogledati samo jednom!

Žanamari Perčić na Instagramu je objavila video u kojem leži na plaži u minijaturnom bikiniju i pohvala se rezultatima napornih treninga.

Pjevačica Žanamari Perčić opravdala je laskavu titlu jedne od najseksi Hrvatica videom koji je objavila na Instagramu.

Žanamari se snimala kako leži na plaži u minijaturnom bikiniju i pohvalila se da je posljednjih devet mjeseci trenirala bez dana pauze, a rezultati govore sami za sebe.

Među prvima joj se u komentarima javio njezin suprug Mario Perčić, koji je napisao kako bez prestanka iznova vrti snimku, a isto su komentirali i mnogi drugi.

“Pogledao sam ovo već 10 puta”, “Tako si prekrasna”, “Fantastičan pogled”, “Prava si motivacija”, “Bolja od Beyonce”, još su neki od brojnih komplimenata koje dobila.

Nedavno je za In Magazin otkrila i koliko vremena provodi u teretani.

“Pa, zapravo, ja ne izlazim iz teretane, ali nije me to ponijelo toliko radi tog nekog fizičkog izgleda, nikad nisam imala problema s tim ili da liječim komplekse, ali mi je bilo bitno zbog mentalnog balansa i svaki dan kad odem u gym, nakon ta tri sata se napokon osjećam iznivelirano i onda mogu funkcionirati dalje”, ispričala je Žanamari, piše dnevnik.hr.

Najnovije

Još iz rubrike