21 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Severinin bivši zaručnik poslije dugo vremena se pojavio u javnosti, evo gdje...

Severinin bivši zaručnik poslije dugo vremena se pojavio u javnosti, evo gdje su ga kamere ulovile u slavljeničkom raspoloženju

Bivši Severinin partner, srpski poduzetnik Milan Popović nikada nije krio koliko mu vjera znači u životu, a ovogodišnju misu povodom pravoslavnog Uskrsa nikako nije htio propustiti.

Milan je snimljen na misi u crkvi svetog Save u Beogradu koju je vodio patrijarh pravoslavne crkve Porfirije, čije je riječi pažljivo pratio i aktivno sudjelovao u liturgiji.

Svog bivšeg partnera Severina je spomenula u nedavnom intervjuu za magazin Gloria i otkrila neke nove detalje.

“Nego, znate li da je moj bivši partner postao vlasnik trošne kuće preko puta mene, gdje se sad već godinama nalazi širokopojasna kamera koja usprkos davnoj odluci Agencije za zaštitu osobnih podataka nije uklonjena? I sada se odjednom na zemljište i kuću kao vlasnik upisala tvrtka u vlasništvu ciparske tvrtke mog bivšeg. Je li vam jasno do kuda to ide?” kazala je Severina te je dodala i kako je svima sve oprostila, što smatra svojom prednosti.

Inače, Milan i Severina vode dugotrajnu borbu za skrbništvo nad sinom.

“Devet godina traje moja borba, ako se to tako može nazvati. Više bih to zvala mučenjem ili ‘procesom izluđivanja’, a 20 mjeseci s oduzetim djetetom sigurno je najteža faza mog dosadašnjeg života”, ispričala je Severina za Gloriju, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike