Hajduku samo bod u Koprivnici

U subotu je Osijek napravio grešku u koracima u borbi za vrh ljestvice, a dan kasnije u tome ga je pratio Hajduk. Splićani su gostovali u Koprivnici kod Slaven Belupa te je taj susret 32. kola HT Prve lige završio bez golova.

U ovom ogledu Hajduku su nedostajali Nikola Kalinić i Marko Livaja te se to itekako osjetilo u napadačkoj igri Splićana koji su vrlo teško kreirali prave prilike.

Hajduk je diktirao tempo od početka do kraja, no, ukupno gledano, bila je to prilično jalova inicijativa. Vrlo teško su Splićani stvarali prave šanse, iako su u prvom poluvremenu imali dvije jako dobre situacije za vodstvo.

U 16. minuti je zaprijetio Mlakar, dok je u 31. minuti Melnjak, nakon kornera, pogodio okvir vrata. U prvih 45 minuta Slaven Belupo ništa konkretno nije napravio u igri prema naprijed.

Slična utakmica odvijala se i u nastavku. Hajduk je i dalje kružio oko domaćeg šesnaesterca, ali je Slaven Belupo relativno lako odbijao gostujuće napade i sačuvao remi.

Hajduk je došao na bod zaostatka od Osijeka (64-63), dok je Slaven Belupu ovo bila sedma ligaška utakmica u nizu bez pobjede (dva remija i pet poraza), piše HNTV.

HT Prva liga, 32. kolo: Slaven Belupo – Hajduk 0:0

Share This Article