14.9 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Danijela zbog haljine s izrezima preskočila donje rublje, s prozirnih dijelova nije...

Danijela zbog haljine s izrezima preskočila donje rublje, s prozirnih dijelova nije lako skinuti pogled!

Pjevačica Danijela Martinović ovih dana blista gdje god da se pojavi, no jednom od posljednjih objava na svom profilu na Instagramu nadmašila je sva svoja prijašnja izdanja i modne kombinacije.

Naime, 50-godišnja pjevačica podijelila je sa svojim pratiteljima fotografije na kojima nosi crnu pripijenu s prozirnim izrezima sa strane, a ispod koje čini se, nije nosila donje rublje.

“Lijepa si Danijela”, “Goriš”, “Prelijepa”, “Spoj unutrašnje i vanjske ljepote. Unikatna ljepota”, “Vanvremenska neuobičajena ljepota. Unikat”, zaključili su njezini pratitelji.

Danijela je nedavno blistala na premijeri predstave “Zagrepčanka” koja je nastala prema romanu autora Branislava Glumca, s kojim je i pozirala pred okupljenim fotografima.

Pjevačica je za ovu prigodu odabrala jednostavnu i decentnu kombinaciju, pa je tako nosila crnu majicu, sako i hlače te crne štikle zanimljivog dizajna, a sve je podigla crvenkastim ružem.

Branislav Glumac bivši je suprug odvjetnice Jadranke Sloković, a ona je također bila došla podržati bivšeg supruga, s kojim je i dalje u dobrim odnosima, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike