20.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Anđelka Prpić iskreno progovorila o odnosu s bivšim suprugom nakon razvoda: 'Bit...

Anđelka Prpić iskreno progovorila o odnosu s bivšim suprugom nakon razvoda: ‘Bit ćemo to dok smo živi’

Glumica Anđelka Prpić (37), najpoznatija po ulozi u seriji Andrija i Anđelka, mnoge je obožavatelje iznenadila jer se razvela nakon devet godina braka. Anđelka ne govori često javno o krahu braka, samo se jednom prilikom našalila oko toga da više nema prstena na ruci.

– Zauvijek ću s čovjekom s kojim imam sina biti u najboljim odnosima. Mi smo prijatelji i roditelji i bit ćemo to dok smo živi – rekla je Anđelka za Story.

Podsjetimo, mnoge je iznenadila vijest kako se glumica nakon devet godina braka razvodi od svog supruga Daria jer je njihov brak djelovao sretno i skladno i njih dvoje nikada nisu bili tema gradskih kuloara u Beogradu gdje žive sa sinom Jakšom. Iako nitko javno nije htio komentirati na tu temu, neke informacije o razvodu do medija su došle od bliskih ljudi bračnog para Prpić.

“U jednom trenutku je očito došlo do zasićenja. Svatko se trudio u svom segmentu poslovnog života dati maksimum. Presudan je bio trenutak u koje su shvatili da su se emocije poslije dugo godina ugasile i da je svatko od njih htio krenuti svojim putem”, objasnio je blizak prijatelj para.

Anđelka i Dario jednom prilkom su otvoreno razgovarali o svim problemima i situaciji u kojoj su se našli i zajedno su zaključili kako je razvod za njih najbolje rješenje. Par se jako brzo dogovorio oko svih detalja i brige oko skrbništva nad sinom. Tijekom braka kupili su stan koji su planirali dati u najam, a sada su se dogovorili da u tom stanu živi Anđelka dok će Dario ostati u njihovoj obiteljskoj kući. Skrbništvo nad sinom će dijeliti i Jakša će sedam dana živjeti s majkom, a sedam s ocem, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike