29 C
Zagreb
Naslovnica Sport Modrić će uskoro parafirati novi ugovor, evo što ga dijeli od potpisa...

Modrić će uskoro parafirati novi ugovor, evo što ga dijeli od potpisa s Realom do 2023.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odveo je Vatrene u Katar i igra sjajno u Real Madridu ove sezone. Gotovo svi uvjeti za sjajan nastup na Mundijalu bili su prisutni, osim jednoga, novog ugovora s Kraljevskim klubom, ali poznati talijanski transferni stručnjak Fabrizio Romano javlja kako će i taj problem uskoro riješiti pa domaći navijači mogu odahnuti.

Luka će Mundijal dočekati u dresu Real Madrida!

“Nema sumnje da će se to dogoditi. Potpisat će ugovor do lipnja 2023. godine. To nije bilo upitno, problem za konačan dogovor su određeni detalji i papirologija“, objavio je na svojim društvenim mrežama talijanski novinar.

Kapetan Vatrenih u Madridu je već deset godina, no iako igra sjajno i ove sezone s 36 godina na leđima, nije bilo sigurno da će i, nagađa se, posljednju godinu svoje igračke karijere odraditi u španjolskoj metropoli. Romano sad uvjerava kako je i to sređeno ta kako Dalić i društvo mogu odahnuti, jer će Luka kraj kalendarske godine i Mundijal u Kataru dočekati pod ugovorom s Kraljevskim klubom.

Mundijal se igra krajem godine u Kataru, dakle sredinom sljedeće sezone, a kako Modrićev aktualni ugovor istječe je u lipnju tekuće godine, morao bi pronaći novi klub za sljedeću sezonu da ga Real nije želio jer ne bi imao gdje igrati četiri mjeseca.

No sad su i posljednji detalji riješeni i Hrvatska će imati svog kapetana u punom pogonu prvog dana Svjetskog prvenstva u Kataru, prenosi Gol.hr

Najnovije

Još iz rubrike