4.1 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava VIDEO Snimka vjenčanja gori na mrežama: S 18 se udala za svog...

VIDEO Snimka vjenčanja gori na mrežama: S 18 se udala za svog prvog bratića, mladoženja imao čak 73 kuma

Obitelji putnika u Irskoj poznate su po svojim običajima u prosincu kada kreće sezona vjenčanja, nakon čega idućih deset mjeseci provedu putujući. Svaku sezonu, kada zna biti i do 10 vjenčanja tjedno, pomno prate i televizijske kamere Channela 4.

Jedno takvo vjenčanje snimljeno je između Chantelle Kielly (18) koja se udala za svog prvog rođaka Jima, a na proslavu je bio pozvan i cijeli grad, piše The Sun.

Ove raskošne zaruke osigurala je mladenkinja obitelj plaćanjem miraza koji inače zna iznositi i do gotovo 900.000 kuna. Mladenka Chantelle odlučila je imati sedam djeveruša koje su imale šarene kreacije, a odlučila se i za bijelu raskošnu haljinu s čak 20.000 kristala.

Mladoženja Jim s druge strane nije se toliko fokusirao na odjeću koliko na uzvanike, pa je odlučio imati čak 73 kuma! – Oni su stvarno dragi ljudi, a njihove djevojke su vrlo ugledne.

Oni su svi obitelj i svi su nekako povezani, zbog čega i sav novac ostaje u Rathkaeleu – komentirala je dizajnerica haljine koja je prisustvovala na vjenčanju, prenosi Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike