20.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Stari intervju otkriva zašto Vladimir Putin nikad ne govori o svojim kćerima

Stari intervju otkriva zašto Vladimir Putin nikad ne govori o svojim kćerima

Ruski predsjednik Vladimir Putin gotovo sve detalje svog privatnog života drži u tajnosti, a jedna od stvari o kojima nikad ne govori je njegova obitelj.

Putin pažljivo skriva detalje svog privatnog života, nikad ne priča o svojim dvjema kćerima Katerini Tihonovoj i Mariji Vorontsovoj koje je dobio u braku s prvom suprugom Ljudmilom Putin, a u intervjuu iz 2020. godine otkrio je i zašto.

“Nikad ne raspravljam o pitanjima vezanim za moju obitelj. Oni nisu uključeni u posao ili politiku. Na taj način izbjegavam mogući politički pritisak koji bi se vršio na njih”, rekao je tada Putin koji se svojedobno pohvalio i kako je postao djed te kako jako voli provoditi vrijeme s unucima. Također, pohvalio se i vještinama svojih kćeri koje govore tri europska jezika, a jedna govori i japanski.

Obje njegove kćeri našle su se pod sankcijama SAD-a nakon invazije na Ukrajinu. Baš kao i njegovim bliskim suradnicama, Mariji i Katerini su zamrznuti bankovni računi i zaplijenjena sva imovina u Americi.

U posljednje vrijeme sve se češće spominju Putinove ljubavnice među kojima je i Svetlana Krivonogih, bivša čistačica koja je danas vlasnica banke i milijunašica. Svetlana je 2003. godine rodila Luizu Rozovu za koju se sumnja da je Putinova kći, piše index.hr.

Najnovije

Još iz rubrike